My Travel Schedule For 1st Semester 2010

february   : Lombok (mission accomplished)

– march     : Bromo mountain (canceled) ,Tidung (mission accomplished)

– april         : Kiluan Bay , Krakatau mountain (mission accomplished)

– mei           : Dieng (mission accomplished), Garut (canceled)

– june         : Phuket  (mission accomplished) , Curug 1000 kawah ratu (mission accomplished),P pramuka (mission accomplished)

– july          : secret (canceled)

– August   : Vietnam Cambodia (mission accomplished) , TNGHS (mission accomplished)

-extra trip in september!

Sept-Jan 2011 i’ll break from travel things and waste money for incredible trip in Feb

    • Mee
    • March 8th, 2010

    Salam kenal,..
    saya mega, dapet alamat blognya dari milis iBackapackerClub. saya juga tertartik untuk backpacking, tapi masih belum berpengalaman🙂 perjalanan ke Bromo nya udah jadi? saya tertartik untuk ikutan, bisa kah?

      • mustofawalker
      • March 8th, 2010

      salam kenal mega , saya juga amsih baru , trus ketagihan

    • spyroz
    • June 11th, 2010

    mas, itu tiap bulan jalan..cuti nya gimana yah? eh seharusnya yg ditanya dulu.. kerja kantoran/usaha sendiri mas? hehehehe..
    gue juga pengennn..tapi nasib karyawan, cuti 12 hari doank setaun..jadi ga bisa menikmati hasil kerja semaksimal mungkin.. hahahaha!!!

      • mustofawalker
      • June 11th, 2010

      masih kuliah mas,heheh jd fleksibel

    • hamja
    • June 11th, 2010

    Salam Kenal,

    kao mau trip, ikutan dong, karna aq belum pernah trip kmana-mana…thanks

      • mustofawalker
      • June 11th, 2010

      sip japri ya kalo match waktu nya

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: